Rajen's Kitchentips

Simple tips on kitchen work रसोई कार्य के सरल उपाय

Bitterness कड़वाहट

If the bitterness of bitter gourd is to be reduced, after cutting it, soak it in buttermilk for a while.

यदि करेले की कड़वाहट कम करनी हो, तो उसे काटने के बाद थोड़ी देर के लिए छाछ में भिगोकर रखें.
Posted by Rajen Agrawal
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest
Newer Post Older Post Home

Total Pageviews

Search This Blog

About Me

My photo
Rajen Agrawal
View my complete profile

Blog Archive

  • ▼  2020 (72)
    • ►  May (11)
    • ►  April (15)
    • ▼  March (16)
      • Cauliflower फूलगोभी
      • Spinach पालक
      • Cooking time पकाने का वक़्त
      • Lentils दाल
      • Salt नमक
      • Tomato soup टमाटर का सूप
      • Samosa समोसा
      • Adding asafetida हींग डालना
      • Salad सलाद
      • Garlic cutting लहसून काटना
      • Bitterness कड़वाहट
      • Cardamom peels इलायची के छिलके
      • Tomato peels टमाटर के छिलके
      • Bayleaf तेजपत्ता
      • Crisp pakodas कुरकुरे पकोड़े
      • Garlic लहसून
    • ►  February (14)
    • ►  January (16)
  • ►  2019 (16)
    • ►  December (16)
Simple theme. Powered by Blogger.